Suured silmad on ka tööpuuduse hirmul

Kertu Ruus 13. aprill 2004, 00:00

Eelmisel neljapäeval avaldas Äripäev Mati Feldmanni repliigi ?Hinnatõusu-hirmul on suured silmad?: kui tegelik hinnatõus oli märtsis (aasta baasil) vaid 0,4%, siis tarbijatele tundus, et hinnad tõusid viimasel 12 kuul 9,2%.

Nüüd tuleb tõdeda, et ka Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees käitub kui inimene, kes sündmuste kirjeldamisel ennast majandusstatistikast häirida ei lase. ?Miks kasvab tööpuudus?? nõuab Savisaar laupäevases Postimehes valitsust kritiseerides. Eks siis ütleme talle, et tööpuudus tegelikult ei kasva. 2003. aastal langes töötuse määr 10%ni, mis on viimase viie aasta madalaim. Veel enam, konjunktuuriinstituudi andmetel on ka tavainimeste seas hirm tööpuuduse kasvu ees harukordselt väike, nii et kokkuvõttes on optimistid hetkel lausa ülekaalus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing