Alates 16. aprillist kehtib Tallinna vanalinnas suvine parkimiskord

13. aprill 2004, 16:38

Suveperioodil (16.04 - 14.11) toimub Tallinna vanalinnas tänavate puhastamine esimeses piirkonnas laupäeva öösel ja teises piirkonnas pühapäeva öösel.

Raepressi teatel lubatakse suurpuhastuse ööl vanalinna elanikel parkida oma sõidukeid Vabaduse väljaku ja Rannavärava mäe juures asuvas tasulises parklas või naaberpiirkonna tänavatel. Öise tasuta parkimisõiguse tasulistel parkimisplatsidel annab vanalinna elanikele väljaantud tasuline parkimisluba oma elukoha esisel tänaval.

Laupäeva keskööst kuni hommikul kella 6 on parkimine keelatud esimeses piirkonnnas: Viru tn, Valli tn, Müürivahe tn (Harju tn ja Viru tn vaheline ala), Sauna tn, Väike-Karja tn, Vana turg, Vanaturu kael, Raekoja plats, Kuninga tn, Suur-Karja tn, Harju tn, Kullassepa tn, Vana-Posti tn, Dunkri tn, Rataskaevu tn, Niguliste tn, Rüütli tn, Toompea (Piiskopi tn, Rutu tn, Kiriku tn, Kiriku plats, Kohtu tn, Toom-Rüütli tn, Rahukohtu tn, Toom-Kooli tn);

Ööl vastu pühapäeva on parkimine keelatud teises piirkonnas: Pikk tn, Vaimu tn, Pagari tn, Oleviste tn, Tolli tn, Lai tn, Suurtüki tn, Kooli tn, Laboratooriumi tn, Suur-Kloostri tn, Väike-Kloostri tn, Nunne tn, Aia tn, Vana-Viru tn, Uus tn, Müürivahe tn (Viru tn ja Munga tn vaheline ala), Munga tn, Vene tn, Pühavaimu tn, Apteegi tn, Mündi tn, Kinga tn, Olevimägi, Sulevimägi, Inseneri tn, Kanuti tn Aia tn 18-20 vaheline lõik).

Kõnealuse liikluskorralduse eirajate sõidukid sundteisaldatakse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing