EPL: Helsingis peetakse Eesti ettevõtete kaubalaat

13. aprill 2004, 08:09

Mai alguses osaleb mitukümmend Eesti ettevõtet Soomes toimuvatel Eesti päevadel, mis tutvustab Eestit kui Euroopa Liiduga ühinevat maad.

Ürituse ühe osana korraldatakse Helsingis Senaatitoril Eesti kauba laat ja saab tutvuda ka Eesti kui turismimaaga. Kaubalaada mitmes töötoas pakutakse võimalust tutvustada oma toote valmimisprotsessi ja kaasata sellesse laada külastajaid.

Kaubalaada korraldamise eest hoolt kandva Eesti Kaubandus-Tööstuskoja projektijuht Sirje Puust-Mumme ütles Eesti Päevalehele, et huvi üritusel osalemise vastu on väga suur ? kirja on end pannud 44 ettevõtet ja füüsilisest isikust ettevõtjat. Lisaks osaleb üritusel ligi 30 Eestit tutvustavat turismiettevõtet. ?Kahjuks enam kirja panna ei saa ? nimekirjad on lukku löödud,? lausus Puust-Mumme.

Eestit tutvustava ürituse puhuks on Helsingis asuv Senaatintori 7.?9. maini Eesti ettevõtete päralt. Sirje Puust-

Mumme sõnul oodatakse 150 000 ? 200 000 külastajat.

?Helsingi pidas ürituse ideed heaks. Selline kuupäev sai valitud aga selleks, et Eesti on astunud värskelt Euroopa Liitu,? selgitas Puust-Mumme.

Helsingisse Eestit tutvustama sõitvate ettevõtete tegevusalad ulatuvad kaubandus-tööstuskoja esindaja sõnul seinast seina ? esindatud on toiduainetööstuse ettevõtted, tekstiilifirmad, käsitöö ning keraamikaga tegelevad firmad jm.

Kogu ettevõtmise peakorraldajaks on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing