Seesam Elukindlustus kogus 18,6 miljonit krooni kindlustusmakseid

14. aprill 2004, 12:00

Seesam Elukindlustus kogus esimeses kvartalis 18,6 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 1,6 miljoni võrra rohkem kui möödunud aastal.

Märtsis kogus selts 6,5 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 11% rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Kindlustusliikide lõikes laekus esimeses kvartalis enim makseid pensionikindlustuse lepingutelt ? 13,0 miljonit krooni. Kogumiskindlustuse lepingutelt laekus 4,5 miljonit krooni ja elukindlustuse lepingutelt 1,0 miljon krooni.

Esimeses kvartalis sõlmis Seesam Elukindlustus 500 uut laste- ja pensionikindlustuse lepingut. Kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga oli kahekordne. Ligikaudu 2/3 uutest lepingutest olid investeerimisriskiga elukindlustuse lepingud.

Kõikide Seesami Fondilepingu kaudu pakutavate investeerimisfondide tootlused jäid esimeses kvartalis pluss-poolele. Enim tõusid Kesk- ja Ida-Euroopa ning muude arenevate turgude investeerimisfondide osakute väärtused.

Esimeses kvartalis kasvasid Seesam Elukindlustuse klientide reservid 14,7 miljoni krooni võrra. Reservide kogumaht ületas esimese kvartali lõpuks 270,8 miljonit krooni.

Hüvitisi väljastas selts esimeses kvartalis 2,5 miljonit krooni, sh 1,2 miljonit krooni märtsis.

Seesam Elukindlustuse esimese kvartali konsolideeritud auditeerimata kasum kujunes 14,6 miljoni krooni suuruseks. Seltsi konsolideeritud bilansimaht oli esimese kvartali lõpu seisuga 351,5 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing