Kõuhkna rahataotlus oli Maaelu Edendamise Sihtasutuses arutlusel mitu kuud

15. aprill 2004, 11:29

Perekond Kõuhkna omanduses Läätsa kalatööstuste rahataotlus Maaelu Edendamise Sihtasutuselt (MES) oli arutluses mitu kuud.

'Kaks kuud tagasi arutas nõukogu sama asja, kuid siis lükati arutelu edasi,' ütles MESi nõukogu liige Aivar Õun. 'Eile taheti ka otsustamist edasi lükata, kuid õnnestus asja arutelu loodetavasti lõplikult lõpetada.'

Õun sõnas, et sarnaste rahataotlustega seonduv ei ole MESi asi arutada, sest antud juhul polnud tegemist maaelu edendamisega. 'Tavaliselt esitatakse nõukogule rahataotlus, seekord esitati mingi finantsskeem,' rääkis Õun. 'Tehingu tulemusena loodeti müüa Läätsas sprotiliin hinnaga 5 miljonit krooni.'

Läätsa kalatööstus taotles, et MES võtaks üle ettevõtte kohustused Hansapanga ees summas 14,69 miljonit krooni. MESi nõukogu hääletas eile häältega seitse viie vastu, et Läätsa kalatööstuse taotlust ei rahuldata. Perekond Kõuhkna omanduses Läätsa kalatööstusele raha andmise poolt olid teiste hulgas regionaalminister Jaan Õunapuu ja endine põllumajandusminister Andres Varik.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing