BMW tõi sel nädalal turule oma liisingu

ÄP 16. aprill 2004, 00:00

ASi United Motors turundusdirektori Toomas Pärna sõnul pakub BMW Liising kolme erinevat teenusepaketti: BMW F-pakett on suunatud autoostu finantseerimise korraldamiseks, BMW FK-pakett tagab lisaks liisingule ka kasko- ja liikluskindlustuse ning kütusekrediitkaardi, BMW FKH-pakett hõlmab varem nimetatud teenuste kõrval ka korralisi hooldusi ning rehvide ladustamist ja vahetust.

Toomas Pärna sõnutsi töötas United Motors uue teenuse välja koostöös finantsasutusega, lähtudes klientide soovidest. ?Oleme kujundanud BMW Liisingu nii, et ostja saaks kõik auto jaoks hädavajalikud teenused ühest kohast ja soodsa hinnaga.?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing