Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kaubandus-Tööstuskoda jagas oma aumärke

19. aprill 2004, 08:06

Laupäeval toimunud Kaubandus-Tööstuskoja traditsioonilisel kevadballil anti kätte koja 2004. aasta aumärgid.

Kaubandus-Tööstuskoja juhatus otsustas käesoleval aastal omistada Kaubanduskoja I klassi aumärgi järgmistele ettevõtjatele: Vjatsheslav Shlõk (AS Silbet), Rein Kuusmik (AS Repo Vabrikud), Enn Pant (AS Hansatee Grupp), Toomas Annus (AS Merko Ehitus).
Lisaks otsustas Kaubandus-Tööstuskoja juhatus omistada Kaubanduskoja II klassi aumärgi Ain Hanschmidtile (AS Eesti Ühispank), Indrek Neiveltile (AS Hansapank) ja Yrjö Vanhanenile (AS Hotell Viru). III klassi aumärk omistati Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse poolt Saksa-Balti Kaubanduskoja juhatajale Eestis, Lätis ja Leedus Dr. Ralph-Georg Tischerile.

Kaubandus-Tööstuskoja aumärk on austus- ja tunnustusavaldus inimestele, kes on oma aktiivse tegevusega mänginud olulist rolli Eesti ettevõtluskeskkonna kujundamisel ning kelle isiklikke saavutusi ettevõtluses saab seada eeskujuks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing