Kaubandus-Tööstuskoda jagas oma aumärke

19. aprill 2004, 08:06

Laupäeval toimunud Kaubandus-Tööstuskoja traditsioonilisel kevadballil anti kätte koja 2004. aasta aumärgid.

Kaubandus-Tööstuskoja juhatus otsustas käesoleval aastal omistada Kaubanduskoja I klassi aumärgi järgmistele ettevõtjatele: Vjatsheslav Shlõk (AS Silbet), Rein Kuusmik (AS Repo Vabrikud), Enn Pant (AS Hansatee Grupp), Toomas Annus (AS Merko Ehitus).
Lisaks otsustas Kaubandus-Tööstuskoja juhatus omistada Kaubanduskoja II klassi aumärgi Ain Hanschmidtile (AS Eesti Ühispank), Indrek Neiveltile (AS Hansapank) ja Yrjö Vanhanenile (AS Hotell Viru). III klassi aumärk omistati Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse poolt Saksa-Balti Kaubanduskoja juhatajale Eestis, Lätis ja Leedus Dr. Ralph-Georg Tischerile.

Kaubandus-Tööstuskoja aumärk on austus- ja tunnustusavaldus inimestele, kes on oma aktiivse tegevusega mänginud olulist rolli Eesti ettevõtluskeskkonna kujundamisel ning kelle isiklikke saavutusi ettevõtluses saab seada eeskujuks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing