Esmaspäeviti tehakse Kuivastu-Virtsu liinil kaks hommikust reisi rohkem

21. aprill 2004, 14:42

Kuivastu-Virtsu liinile lisandub kaks esmaspäevahommikust lisareisi, et mandril tööl käivad inimesed ei peaks kodust juba pühapäeval lahkuma.

Saaremaa Laevakompanii klienditeenindusjuhi Anu Lombi sõnul soovib ettevõte vastu tulla paljude klientide soovidele, eriti silmas pidades saarlasi, kes mandril tööl käivad ja kes pidid siiani pühapäeviti saarelt lahkuma, sest neile ei olnud sobivat reisi õigel ajal tööle jõudmiseks.

'Paljudele oli seni kell väljuv 5.00 laev liiga varajane ja kell 7.00 juba liiga hiline, lisaks on kell seitse väljuvale reisile suur nõudlus ja kardeti maha jäämist. Praeguse lahenduse juures on kindlasti positiivne ka see, et esmaspäeval on sõidupileti hind soodsam, sest ei kehti nädalavahetuse koefitsent. Samuti loodame sellega pühapäevaõhtust saarelt mineku pinget vähendada ja anname võimaluse äriklientidele paremini oma aega planeerida,' selgitas Lomp.

Lisareisid hakkavad väljuma esmaspäeviti Kuivastust kell 6.00 ja Virtsust kell 7.00, teatas ettevõte.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing