Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ärikliendil on kasulik tellida endale mobiili äripakett

ÄP 29. aprill 2004, 00:00

Äriklient kasutab mobiiltelefoni eraisikuga võrreldes rohkem. Seda arvestades on kõik kolm Eesti mobiilsideoperaatorit toonud turule spetsiaalselt äriklientidele mõeldud hinnapaketid. Need on mõeldud nii suurtele firmadele kui füüsilisest isikust ettevõtjale, kes vajab vaid ühte liitumist ja ühte telefoni. Üldjuhul on võrgusisesed kõned kõikidel operaatoritel odavamad kui võrgust väljuvad kõned. Välismaale helistamise teenus tuleb igal kliendil ise juurde tellida.

Hetkeseis: Mobiilside hinnad on järjekindlalt langenud, eelkõige tänu uute liitujate peibutamisele. Staa?ikate rääkijate paketid on odavnenud vähem.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:24
Otsi:

Ava täpsem otsing