Baltika pikendas vahetusvõlakirja kava

Annika Matson 03. mai 2004, 00:00

Baltika aktsionäride üldkoosolek otsustas reedel täiendada vahetusvõlakirjade omanike soovil 2001. aasta aktsionäride üldkoosoleku otsusega kinnitatud vahetusvõlakirjade tingimusi selliselt, et pikendada A-võlakirjade tagasimaksmise tähtpäeva kuue kuu võrra ja lubada täiendavalt märkida aktsiaid A-võlakirjade eest kuni selle aasta 1. novembrini. Otsus puudutab 49 000 A-võlakirja 192 000st, mis peaks ettevõtte aktsiakapitali tooma täiendavalt 1,176 miljonit krooni. Võlakirja vahetamise hind Baltika aktsia vastu on 24 krooni aktsia kohta.

Baltika juht Meelis Milder ütles, et võlakirjade omanikud on Baltika kontserni üksuste juhid. Neid on kokku umbes 20.

Äripäeva analüütik Romet Kreek kommenteeris vahetusvõlakirjade tingimustega tutvudes, et kehvade majandustulemuste valguses ei ole Baltika juhtide motivatsiooniprogrammi pikendamine väga õigustatud.

Milder on veendunud, et Baltika on raskest seisust välja tulemas ja näeb poole aasta perspektiivis Baltika aktsial väga suurt tõusupotentsiaali. Selle aasta esimeses kvartalis suutis Baltika 600 000 krooni kasumit teenida. Kogu aasta kokkuvõttes loodab Milder taas saavutada 15protsendise käibe kasvu. Venemaa üksusest loodetakse sel aastal 40 miljoni krooni suurust käivet.

Suurimad kasvumootorid ongi juhi sõnul Venemaa ja Ukraina. ?Poolas on Baltikal hetkel kokkutõmbamise poliitika,? ütles Milder.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing