Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

EPL: Sügisest tulevad uue välimusega juhiload

05. mai 2004, 07:48

Autoregistrikeskus leidis möödunud nädalal riigihankega uute juhilubade trükkija. Lubade lõplik kujundus peaks selguma paari nädala jooksul.

Plaanide kohaselt saavad esimesed autojuhid uuenenud välimusega, ID-kaardi suurust juhiluba kasutama hakata pärast 1. oktoobrit. Kõige optimistlikuma plaani kohaselt loodab autoregistrikeskus (ARK) uue välimusega juhilube väljastama hakata septembris, kirjutab Eesti Päevaleht.

ARKi direktori Tamur Tsäkko sõnul sõltub uute lubade kasutuselevõtu aeg sellest, kui kiiresti suudab ARK koos riigihankekonkursi võitnud TRÜB Baltic ASiga käivitada ning lõpetada uute lubade testiperioodi.

?Meil on soov, et need, kellel 10. novembril täitub kümme aastat praegu kasutusel oleva juhiloa kättesaamisest, saaksid endale juba uue juhiloa,? lausus Tsäkko.

Praegust juhiluba enne kehtivuse lõppu ümber vahetada tarvis ei ole. ARKi direktori asetäitja Juhan Kaarpalu sõnul peaks vanade lubade väljavahetamine minema sujuvalt. Tootja suudab valmistada uue loa kolme päevaga.

Konkursil osales kaks ettevõtet: ID Süsteemide AS ja TRÜB Baltic AS, mille võitis TRÜB Baltic. Viimane valmistab peaaegu kõikidele Eesti pankadele deebet- ja krediitkaarte. Samuti toodab ?veitsi taustaga ettevõte ID-kaarte.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing