Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Aivar Riisalu sõjamängud

Christel Karits 10. mai 2004, 00:00

?Inimesed liiguvad ettenähtud kaardi järgi teeta maastikul punktist A punkti B kuni 15 kilomeetrit,? toob Westgroup Cateringi juhatuse esimees Riisalu näite ühest võimalusest koos tööseltskonnaga harjumuspärasest teisiti suvepäevi läbi viia. Nende firma pakub atraktsioone, mille erinevad paketid sisaldavad looduses läbiviidavaid militaarsete sugemetega mänge.

?Oleme võimelised läbi viima ka täiesti sõjaliste elementidega väliüritusi, mille analoogiks on Erna retk,? ütleb Riisalu, kinnitades, et sarnane meelelahutus on firmade hulgas tõusev trend. ?Kõik sõltub sellest, milline pakett valitakse, kuid põhiliselt tegutseme Nabala mõisa ümbruses, kus on palju ürgmetsi.?

Proovida saab omal valikul kõike, alustades vibulaskmisest ning lõpetades paintball?i ja softair?iga.

Matkadel ja sõjamängudes on kaasas kogenud instruktorid, kes ei lase algajail metsa päriselt ära kaduda. Kuigi appi tullakse siiski viimases hädas, nii et mäng on ikka nagu päris.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing