A. Le Coq toob turule Jalgpalliõlle

Liis Kängsepp 10. mai 2004, 10:08

Sel nädalal toob A. Le Coq Eestis Euroopa Meistrivõistluste auks turule Jalgpalliõlle ? heleda premium-tüüpi kvaliteetõlle, mille kangus on 5,4 mahuprotsenti.

Tegu on hooajalise tootega, mis saadaval suve lõpuni.

?Jalgpall kogub Eestis üha suuremat populaarsust ning tänavuste Euroopa Meistrivõistluste raames on oodata ülipõnevaid heitlusi. Meie kogemus näitab, et jalgpallisõbrad on tugev ning lojaalne õlle tarbijaskond. Nii tahame neile taas pakkuda üht head ning kvaliteetset toodet, mis poelettidele toodud just toimuvate võistluste ajaks,? rääkis AS A.Le Coq juhatuse esimees Tarmo Noop.

Esmakordselt tutvustas A. Le Coq vutifännidele suunatud õlut jalgpalli maailmameistrivõistluste ajal kaks aastat tagasi. Siis müüdi toodet hooajal kokku üle miljoni liitri.

A. Le Coq on Eesti Jalgpalliliidu Kuldsponsor, samuti toetab ettevõte 15 aasta jooksul Eesti suurima jalgpallistaadioni A. Le Coq Arena arendamist. A. Le Coq on Eesti suuruselt teine õlletootja, ettevõtte turuosa õlle segmendis oli käesoleva aasta esimeses kvartalis 34%.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing