Enneolematult ahvatlev võlalõks

Aili Sandre 14. mai 2004, 00:00

Kui eluasemelaenu intressid mõne punkti võrra allapoole nelja protsenti kukkusid, arvati üldiselt, et nüüd on piir käes - rohkem kukkumisruumi intressidel küll ei ole. Aga tuleb välja, et oli küll. Sedapuhku lükkas intressiralli käima Hansapank. Ja kõik senised ?rallitajad? - eile ka Ühispank - võtsid Hansa visatud kinda vastu. Eluasemelaenuvõtjatele on kätte jõudnud enneolematult soodsad ajad - Nordea ahvatleb juba 3,1%-lise intressiga. Kui vajadus ja võimalus ning tuleviku suhtes kindlus, miks mitte siis laenu võtta. Ka praegustel pika laenu klientidel tasub oma laenulepingud soodsamale intressidele ringi teha.

Pangad muidugi pole hakanud heategevusega tegelema. Intresside tõustes teenivad pangad klientide massi pealt tagasi selle, mis täna ?rallitades? kaotavad. Kliendid on aga end pikaks ajaks lasknud - küll ahvatlevasse, aga siiski - võlalõksu meelitada.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing