Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

"Minu veetleva leedi" asemel "Hull sinu järele"

Christel Karits 21. mai 2004, 00:00

?Hull sinu järele? (Crazy for You) on rohkete auhindadega pärjatud muusikal, mis põhineb George Gershwini muusikalisel komöödial ?Girl Crazy?. Teksti autor Ken Ludwig kirjutas sellele täiesti uue libreto, lisaks jäeti mõned laulud välja ja asendati need Gershwini tuntuimate meloodiatega. Muusikal esietendus 1992 Broadwayl, kus teda mängiti kokkku 1643 etendust.

?Hull sinu järele? on lugu 1930ndate aastate Ameerikast, kus peategelane Bobby Child, hoolimata oma karmi ema ja tõusikliku mõrsja jõupingutustest, viib ellu oma unistused ? pankuritedünastia pärijat ei huvita mitte rahamaailm, vaid hoopis teater, laul ja tants. Kõlavad unustamatud Gersh-wini meloodiad ? näiteks ?I Got Rhythm?, ?They Can?t Take That Away from Me?, ?Embraceable You?, ?Someone to Watch Over Me, But Not for Me Time? ? mille on tuntuks laulnud tippartistid Robbie Williams, Elton John, Frank Sinatra, Louis Armstrong, Sting, Ella Fitzgerald, Barbra Streisand, Nat King Cole ja paljud teised.

Eestis lavastab muusikali ?Hull sinu järele? Andrus Vaarik, peaosades mängivad Marko Matvere ja Hanna-Liina Võsa. Esietendus 5. novembril.

?Minu veetleva leedi? pileteid ostetakse tagasi või vahetatakse ümber muusikali ?Hull sinu järele? parimate kohtade vastu 12. maist kuni 31. maini.

Tallinna Linnahallist ostetud pileteid ostetakse tagasi ja vahetatakse Tallinna Linnahalli kassas, Teatri Vanalinnastuudio kassast ostetud piletid Teatri Vanalinnastuudio kassas.

Piletipunktist ostetud pileteid ostetakse tagasi ja vahetatakse Eesti Draamateatri kassas, Tallinna Kaubamaja piletipunktis, Magistrali piletipunktis, Tartus Vanemuise Kontserdimaja kassas, Viljandi Inforingis, Rakvere teatri kassas, Pärnu teater Endla kassas.

Piletilevist ostetud pileteid omakorda Tallinnas Viru Keskuse infoletis, Tartus Lõunakeskuse infoletis, Pärnus Port Arturi Kaubamaja CD100 muusikapoes, Rakveres Krooni keskuse CD100 muusikapoes, Haapsalus Turismiinfokeskuses, Kuressaares Ferrum Kaubamaja CD100 muusikapoes, Võrus Semu Kaubamaja CD100 muusikapoes, Jõhvis kaubanduskeskuse Tsentraal CD100 muusikapoes, Paides Maksimarketi Spordipoes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing