Vastukaja

Rein Taagepera 25. mai 2004, 00:00

Urmas Reinsalu ( Valimissüsteem lihtsamaks ÄP, 20.05.04) kinnitusest, et ringkonnapõhisele valimissüsteemile ?on väljendanud toetust ka prof Rein Taagepera?, võib jääda ekslik mulje, nagu ma toetaksin valitsuse eelnõu. Ma ei toeta seda.

Iga ringkonnapõhine valimissüsteem pole veel hea ja see eelnõu on võhiklikult koostatud, rikuks praegust poliitilist tasakaalu ja võib-olla ka põhiseadust. Tänavu on minult palunud valimisreeglite alast konsultatsiooni Hollandi ja Guyana valitsus. Et Eesti valitsus pole seda teinud, on nende otsus, kuid ärgu siis opereeritagu minu nimega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing