Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Longero tänavamüük ohus

ÄP 26. mai 2004, 00:00

Valitsus toetas 25. mail alkoholiseaduse muutmist, mille kohaselt algab taas kange õlle müük tänavakaubanduses, kuid keelustatakse long drink?i tüüpi jookide müük. Peaminister Mart Laari sõnul toetas valitsus küll alkoholiseaduse muutmist, kuid pooldas ka majandusministeeriumi lisatud arvamust, et long drink?i tüüpi jookide müüki ei peaks tingimata tänavakaubanduses keelustama. Ka Riigikogu majanduskomisjoni esimehe Andres Lipstoki sõnul ei taha komisjon long drink?i välimüüki keelata: ?Meie eesmärk on investorite ja õlletootjate jaoks lõpetada ära praegune turumoonutus, kus osa marki õllega tohib kaubelda ja osaga mitte.?

Hetkeseis: Kioskitest kadusid siiski nii long drinkid kui iga masti õlled. Praegu menetleb Riigikogu järjekordset seadusemuudatust, mille kohaselt keelataks igasuguse alkohoolse joogi müük öösel ning seda üle Eesti. Samuti on kaalumisel alkoholireklaami keelustamine.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:29
Otsi:

Ava täpsem otsing