AS Maag toob taas Eesti turule värske kalkuniliha

28. mai 2004, 11:48

Liha turustamisega tegelev AS Maag alustab Rannamõisa kaubamärgi all jahutatud värske kalkuniliha turustamist.

Eestis ei ole jahutatud kalkuniliha müüdud alates 1996 aastast, mil Järlepa kalkunikasvatus lõpetas kalkunite kasvatamise. Alates juunist hakkab Maag. Rannamõisa kaubamärgi all turustama jahutatud broileri- ja kalkuniliha.
Rannamõisa kaubamärk tuli Eesti turule alles käesoleva aasta algul. Ehkki kaubamärk põhineb Eesti kapitalil, on selle all müüdav liha toodetud Leedus euronõuetele vastavates tehastes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing