Keskerakond ründab kärpeettepanekutega

ÄP 01. juuni 2004, 00:00

Eile keskpäevaks laekus riigikogu rahanduskomisjoni negatiivse lisaeelarve eelnõule 565 parandusettepanekut, millest 513 esitas Keskerakonna fraktsioon.

Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Küllo Arjakas ütles, et fraktsioon tegi nii suure hulga parandusi oma arusaamade kohaselt. ?Me ei arva, et kõiki neid parandusi oleks võimalik eelarveprojekti lülitada, kuid me ei usu ka seda, et kogu riigikogu mõistus oleks kogunenud ühte saali poolde,? märkis Arjakas.

Rahanduskomisjoni esimehe Kalle Jürgensoni sõnul algab parandusettepanekute läbivaatamine täna hommikul ja sellega loodetakse lõpule jõuda nelja päeva jooksul. ?Keskerakond on sisuliselt esitanud alternatiivse eelarve,? ütles ta.

Hetkeseis: Kõrvalasuvas vastukajas kirjutab Tallinna linnapea Edgar Savisaar, et ajakirjandus peaks rohkem silma peal hoidma valitsuse susserdamisel riigieelarve ümber.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing