Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tööandjate Keskliit: tööturuteenuste osutamise võiks anda töötukassale

ÄP 02. juuni 2004, 00:00

Taoline tööturumeetmete kontseptsioon oli esmakordselt arutusel esmaspäeval valitsuse ja ettevõtjate vahel.

?Tööandjate Keskliit teeb ettepaneku moodustada tööturuametist ja töötukassast integreeritud organisatsioon, mis maksaks töötuskindlustushüvitisi, kuid tegeleks ka ennetustööga: osutaks tööturuteenuseid ning maksaks toetusi tööotsijatele,? ütles Tööandjate Keskliidu juhataja Tarmo Kriis Kriis.

Ühtlasi ka töötukassa nõukogu liikme Kriisi sõnul oleksid sellise süsteemi puhul ka aktiivsed tööturumeetmed kontrollitud sotsiaalpartnerite poolt. ?Tööandjad on veendunud, et uues kvaliteedis tegutsev tööturuasutus loob rohkem uusi töökohti,? ütles ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing