Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Äripäeva turundusdirektor hakkab koordineerima Bonnier Grupi välisprojekte

07. juuni 2004, 13:15

1. septembrist asub Äripäeva turundusdirektor Andrus Vaher tööle Bonnier Gruppi, kus ta hakkab koordineerima välisprojekte.

Sama tööd on 1990. aastast teinud norralane Vibjörn Madsen, kellest 1. septembris saab Hasse Olssoni tagasiastumise järel Bonnier Business Pressi uus president. Vaher hakkabki otse alluma Madsenile ning tegema sama tööd, mida seni tegi Madsen - olemasolevate ärilehtede nõustamine ja uute loomine.

Madseni edutamist ärilehtede divisjoni presidendiks ja Vaheri liikumist Madseni kohale võib pidada esimesteks reaalseteks sammudeks Bonnier Grupi tippjuhtkonna internatsionaliseerumisel, millest oli juttu viimatisel grupi aastakoosolekul Kopenhaagenis.

Uut turundusdirektorit Äripäeva Kirjastusse tööle ei võeta. Vaherile alluvate müügiosakondade juhtide vastutus tõuseb ja 1. septembrist hakkavad nad alluma otse peatoimetajale.

Andrus Vaher on Äripäevas töötanud 1992. aastast - esialgu toimetajana, alates 1992. a oktoobrist tegevtoimetajana ja alates 2000. a maist turundusdirektorina.

Bonnier Business Press on üks kuuest Bonnier Grupi divisjonist, mis kirjastab majanduslehti Rootsis, Taanis, Poolas, Peterburis, Eestis, Lätis, Leedus, Austrias ja Sloveenias. 2003. aastal oli Bonnier Business Pressi käive 2,1 miljardit ja kasum 207 miljonit Eesti krooni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing