Vabariigi President kiitis Sillamäe sadamat

08. juuni 2004, 16:22

President Rüütel külastas täna aktsiaseltsi Silmet Grupp, mida tutvustas juhatuse esimees Tiit Vähi ja tutvus Sillamäe sadama ehitusega.

Vabariigi presidendi Arnold Rüütli külastas täna Ida-Virumaa ettevõtteid.

Rüütli arvates on Sillamäel suur potentsiaal regionaalse transiidibaasina Euroopa Liidu ja idaturu vahel. 'Sillamäe sadama ehitus suurendab Eesti potentsiaali transiidimaana ning võimaldab kaubavoogude teenindamist hajutada,' ütles president Rüütel.

Pärastlõunal külastas Rüütel vagunikoostetehast UVZ AVR, mida tutvustas tegevdirektor Vadim Gvozdev ning ehitusmaterjalide tehast AS Silbet, mida tutvustas juhatuse esimees Vjatsheslav Shlõk. Vabariigi President leidis, et UVZ AVR tehas on väga hea näide Eesti ja Venemaa koostööst ning kiitis Silbeti tootmisprotsessi keskkonnasõbralikkust.

Vabariigi President tutvub täna veel aktsiaseltsiga Viru Keemia Grupp ning Tallinna Tehnikaülikooli Virumaa Kolledzhi ja Põlevkivi Instituudiga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing