Ilmajaam ei korralda riigihankeid ja unustas tasuda erisoodustusmaksu

09. juuni 2004, 14:08

Riigikontroll heidab Meteoroloogia ja hüdroloogia instituudile ette, et viimane ei korralda riigihankeid ning jättis maksmata erisoodustusmaksu.

Riigikontrolli andmeil ostis 'ilmajaam' eelmisel aastal kaupu ja teenuseid 2,6 miljoni krooni eest. Hangetest said osa järgmised ettevõtted: OÜ Arpel, OÜ Xelo Ink, As Sign, AS Tarmeko Kommerts, OÜ Installant ja OÜ Leier.

Instituut jättis tasutama erisoodustusmaksu väliskülaliste vastuvõttudel osalenud oma töötajate kuludelt.

Samuti avastas riigikontroll, et ilmajaam maksis 100-protsendiliselt kinni seitsme töötaja ülikooliõpingud. Riigikontrolli hinnangul ei ole mõistlik kasutada eelarvelisi vahendeid töötajate tasemekoolituseks, samal ajal kui tööjõuturul leidub piisavalt kvalifitseeritud tööjõudu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing