Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sony ei too müügile uusi pihuarvuteid

Kuldar Kullasepp 10. juuni 2004, 00:00

Jaapanis jätkatakse tegutsemist täie hooga. Sõnum pole meelepärane operatsioonisüsteemi Palm OS arendajale PalmSource?ile, kellele tihenenud konkurents valmistab niigi probleeme. Vanemaid mudeleid müüakse Euroopas veel kuni kaheksa kuud. Kõik lubatud garantiid kehtivad ka edaspidi ning vajalikud programmiuuendused on pihuarvuti omanikele kättesaadavad.

Sony CLIE-le kuulub üle poole Jaapani pihuarvutiturust ning sellest on tingitud ka CLIE tootmise jätkamise Jaapani jaoks. Pärast Sony sammu jääb PalmSource kehva seisu ? Palm OSi kasutavad nüüd vaid pihuarvutitootjad PalmOne ning Samsung.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:31
Otsi:

Ava täpsem otsing