A-Selver avab täna neljanda kaupluse väljaspool pealinna

10. juuni 2004, 11:22

A-Selver avab täna Saaremaa suurima toidukaupluse Saare Selveri, mis on 11 kauplusest koosneva jaeketi neljas kauplus väljaspool Tallinna.

Varem on A-Selver avanud kauplused Pärnus, Viljandis ja Rakveres. Saare Selveris on 2 200 m² müügipinda ning sellele paigutatakse üle 4 000 erineva kauba, teatas ettevõte.

?Saarlastele toob Saare Selveri avamine kaasa kaks väga tähtsat asja: konkurentsi toidukaupade hindadesse Saaremaal ning stabiilse töökoha 44 inimesele, mis kohalikus mõõtmes on väga suur number,? ütles Saare Selveri direktor Iige Laes. Tema sõnul loodab Saare Selver ühes kuus teenindada üle 50 000 kliendi.

Hoone omanik on Saare Kinnisvara OÜ, kellelt Selver hoone rendile võttis. Saare Selveri investeeringute maht on 9 miljonit krooni. AS A-Selver kavandab projekti tasuvuse ajaks 7 aastat. Saare Selveri ehitas ehitusfirma Estconde-E.

Saaremaal elab 39 000 inimest, Kuresaares 16 000 inimest. Turistide arv on müüdud praamipiletite järgi 300 000 inimest aastas, kellest enamik külastab Saaremaad suvel. Enne teist maailmasõda elas Saare maakonnas alaliselt 60 000 inimest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing