?oti-Eesti ettevõtete koostöö tulus

Iain M. Lawson 05. juuli 2004, 00:00

Eestil ja ?otimaal on üksteisele palju pakkuda. Eestil on teadmised, kontaktid ja keelteoskus, mis on ?oti firmadele tohutu väärtusega tegutsemisel ELiga vastliitunud riikides, kus ?otlastel endil teadmisi ja kogemusi napib. Teisalt on aga ?otimaal suurepärased kogemused eksportimise alal ELi ja head teadmised nendest ELi turgudest, mille vastu eestlased alles hakkavad huvi tundma. Koostöölepped ?oti ja Eesti ettevõtete vahel pakuksid põnevaid võimalusi mõlemale rahvale uute turgude kujundamisel üle kogu laienenud ELi.

Tänu jalgpallile on Eesti ?otis rohkem tuntud kui mujal Suurbritannias ning Eesti ettevõtted, kes soovivad Briti turule siseneda, võiksid näha just ?otimaas oma võimaluste väravat. Lisaks saab ?oti turule siseneda väiksemate kuludega kui mujale Suurbritannias.

?otlased on innovaatorid - paljud maailmas kasulikuks osutunud tooted on leiutatud just ?otimaal. Ka Eesti arendab innovatiivseid tooteid ja teenuseid, mille madal kulubaas muudab nende tootmise Eestis atraktiivseks.

7.-14. juulini toimub Tallinnas ?oti nädal ning 12.-13. juulini hotellis Radisson SAS toimuval ettevõtlusmessil osaleb oma väljapanekuga suur hulk ?oti firmasid. Lisaks väljapanijatele on kohal ka mitmete ?oti ettevõtete esindajad, kes otsivad Eestist koostööpartnereid.

Soovin julgustada kõiki Eesti ettevõtteid, kes tahavad oma turgu laiendada, osa võtma ?oti nädalast. Tähendagu see siis uusi ekspordivõimalusi, juurdepääsu uutele toodetele, ühisettevõtet ?oti partneriga või investeeringut Eesti ettevõttesse potentsiaalsetelt ?oti investorilt. Kui keegi soovib täiendavat teavet, saab minuga ühendust aadressil: info@scottishcapital.ee.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing