Valitsus jättis ametisse nimetamata neli maavanemat

08. juuli 2004, 11:34

Valitsus nimetas täna ametisse kaheksa maavanemat kaheteistkümnest, seega ei saanud toetust neli maavanemat.

Valitsuse toetust ei saanud Saare maavanema kandidaat Hans Teivi, Pärnu maavanema kandidaat Toomas Kivimägi, Valga maavanema kandidaat Georg Tra?anovi ja Viljandi maavanema Kalle Küttise kandidatuur.

Ametisse nimetati Hannes Maasel Hiiu maavanemaks, Ago Silde Ida-Viru maavanemaks, Aivar Kokk Jõgeva maavanemaks, Üllar Vahtramäe Järva, Urmas Tamm Lääne-Viru maavanemaks, Urmas Klaas Põlva maavanemaks, Tõnis Blank Rapla maavanemaks ja Eha Pärn Tartu maavanemaks.

Kõigi kaheksa maavanema diferentseeritud kuupalgamääraks määrati 23 125 krooni 35. palgaastme järgi. Lisatasu teenistusaastate eest kümme protsenti kuupalgamäärast määrati Hannes Maaselile ja Eha Pärnale.

Üllar Vahtramäele ja Urmas Tammele makstakse lisatasu teenistusaastate eest vastavalt teenistusstaazhile. Urmas Klaasile makstakse korralduse kohaselt lisatasu magistrikraadi eest kümme protsenti kuupalgamäärast.

Tulenevalt Vabariigi Valitsuse seadusest nimetab valitsus maavanema ametisse viieks aastaks regionaalministri ettepanekul, võttes arvesse maakonna kohaliku omavalitsuse üksuste liidu üldkoosoleku arvamuse

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing