Wõro Kommertsi uus juht on Kaido Kaare

08. juuli 2004, 11:43

Wõro Kommertsi juhi ametikohale asus alates juuli algusest Kaido Kaare.

Eelnevalt on Kaare töötanud Londonis Shell Europe Oil Products jaemüügi strateegia juhina.

Kaare peab oma uues ametis olulisemateks ülesanneteks Wõro Kommertsi positsiooni kindlustamist koduturul, tootevaliku mitmekesistamist ja firma laiendamist lähiturgudele.

'Pärast Shelli jaemüügivõrgu planeerimist on minu jaoks tunnustatud vorstitööstuse juhtimine vaieldamatult huvitav väljakutse. Sellele lisab veelgi värvikust Eesti uudne positsioon Euroopa Liidus liikmesriigina,' sõnas Kaare.

Üle poole aasta Wõro Kommertsis ajutise juhina töötanud PW Partners"i konsultant Jana Võrk ütles, et juhi koha täitmisel said määravaks Kaido Kaare isikuomadused ning tema 5-aastane töökogemus Euroopa Liidus, mis sisaldas jaemüügivõrgu strateegilist planeerimist ja finantsjuhtimist Shelli Euroopa organisatsioonis.

PW Partners osutas Wõro Kommertsile ajutise juhtimise teenust kaheksa kuud. 'Ajutise juhtimise peamine eesmärk on hoida ettevõtte tegevus stabiilne kuni uue juhi tulekuni.

Eesmärk on igati saavutatud - ettevõte on kindlatel alustel ja turupositsioon on hea', sõnas Wõro Kommertsi senine tegevjuht Jana Võrk. Ta lisas, et sel aastal investeeritakse tootmise laiendamisse ca 20 mln krooni. Võrk jätkab tööd PW Partners konsultant-partnerina.

Verevahetus Wõro Kommertsis sai alguse möödunud aasta lõpul, kui nõukogu sundis lahkuma senise tegevjuhi. Poole aastaga on ettevõttes kõik olulised ametipostid täidetud uute kõrget kvalifikatsiooni omavate inimestega.


ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing