Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Politsei tegi läbiotsimise Diveci kontoris

ÄP 09. juuli 2004, 00:00

Maksupettusi uurivad majanduspolitseinikud korraldasid koos maksuametiga esmaspäevast kolmapäevani ulatusliku läbiotsimise maksuvabade firmadega kaupleva ASi Divec kontoris, viies kaasa dokumente ja arvuteid ettevõtte kliente puudutava teabega.

?Siia tuli paarkümmend inimest, kes korraldasid jõhkra jõudemonstratsiooni,? kirjeldas Diveci juhatuse aseesimees Priiten Tamm. ?Alguses palusime turvafirmal ESS nad välja visata, aga turvamehed tunnistasid, et neil ei ole võimu politsei üle.? Politsei pressiesindaja sõnul lootis Tallinna prefektuuri majanduskuritegude talitus leida Divecist tõendusmaterjali ulatuslikku maksupettust käsitlevate kriminaalasjade jaoks.

Hetkeseis: Diveci puistamisest algatati sadu maksukontrolle ning see muutis Eesti ärimeeste suhtumist enne auasjaks peetud offshore-firmadesse. Jüri Mõis on öelnud, et see näitas maksuametnikele, mis tegelikult äris toimub.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing