EPL: Mööblimaja suurendas müügipinda

13. juuli 2004, 09:06

Mööblimaja juhi Raivo Eensalu sõnul ehitas ettevõte oma seni tühjalt seisnud hoovile uue, 2200ruutmeetrise lao.

Mööblimaja esimene korrus, kus seni asus ettevõtte vana ladu, tehti aga ümber müügisaaliks. Selle tulemusena suurenes kaupluse müügipind ligi 50 protsenti ? 6100 ruutmeetrini, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Silma järgi hinnates on see ilmselt üks suuremaid mööbli müügipindu Tallinnas,? märkis Eensalu. Uus müügisaal avati klientidele napilt paari nädala eest.

Suurem müügipind annab Eensalu sõnul põhjuse oodata ka käibe ja kasumi kasvu.

?Meil käib tavaliselt päevas 1000 ja parematel päevadel 3000 külastajat. 10 protsenti neist ostab midagi. Kui me suudaksime suurendada nende inimeste hulka, kes ei lahku meilt tühjade kätega, seniselt 10 protsendilt 12-le, peaks müük suurenema 20 protsenti,? selgitas Eensalu. Samas proportsioonis oodatakse ka kasumi kasvu.

Ettevõtte turuosaks hindab Eensalu Eestis 10 protsenti. ?Kui me suudame kasvava turu juures selle 10 protsenti säilitada, siis oleme rahul.?

Laienemine läks Mööblimaja ASile maksma 20 miljonit krooni. Mööblimaja mullune müügikäive ulatus 93,7 miljoni kroonini, kasumit teeniti 6,4 miljonit krooni. Hetkel müüakse Mööblimajas üle 100 Eesti tootja mööblit. Lisaks imporditakse tooteid veel kahekümnest riigist.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing