Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Logistikafirma BLS Eesti käive kasvas ligi veerandi võrra

14. juuli 2004, 14:05

AS Baltic Logistic System Eesti käive oli esimesel poolaastal ligi 15 miljonit krooni, mis on võrreldes mullu sama perioodiga 23 protsendi võrra suurem.

BLS Eesti teise kvartali majandustulemused näitavad saadetiste mahu kasvu 57protsendi võrra, teatas ettevõte. Keskmiselt päevas saadetavate pakkide arv on tõusnud ligi kahe tuhandeni.

?Logistikateenuste sisseostmine on Eesti ärisektoris juba mõnda aega kasvav trend, mida tõendab ka Bizpaki ja DPD teenuste erakordselt kiire kasv neljal viimasel aastal,? ütles BLS Eesti tegevdirektor Thomas Hellström. ?Üha enam ettevõtjaid otsustab keskenduda oma põhitegevusele ning usaldada logistilised lahendused selleks spetsialiseerunud firmadele. Logistika teenust sisse ostes langevad ettevõttel oluliselt kauba ladustamise, transpordivahendite omamise ja korrashoiu kulud.?

Selle aasta kevadel tutvustas AS Baltic Logistic System Eesti esimesena Track Trace süsteemi, mis võimaldab klientidel jälgida lisaks rahvusvahelistele pakkidele ka Eesti sees saadetavate pakkide liikumist, alates pealevõtust kuni saajale kättetoimetamiseni. BLS Eesti andmetel on ligi kolmveerand Bizpaki klientidest, kes igapäevaselt teenust kasutavad, avaldanud soovi jälgimissüsteemi kasutajatunnuse saamiseks.

BLS Eesti on suve lõpul viiendat tegevusaastat tähistav kullerettevõte, mis kuulus seni BLS International tütarfirmana Rootsi Postile. Selle aasta maii lõpus nõustus Rootsi Post müüma oma tütarfirma GeoPost?ile. French La Poste tütarfirma GeoPost on Euroopa juhtiva pakijaotussüsteemi DPD kaubamärgi omanik. Ühinemisprotsessiga loodetakse lõpule jõuda sügiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing