Haiguste ravi garanteeritud

Christel Karits 16. juuli 2004, 00:00

www.thecure.com

***

Raskema astme fännid muidugi teavad, et The Cure pole oma 26 aastase ea

juures kordagi laiali läinud ega tagasitulekut planeerinud. Detailse ülevaate saab võrgulehelt ning albumi ekstramaterjal sisaldab Robert Smith`i videointervjuud, milles ansambli hetkestaatus otseallikast selgub.

Pika eksistentsi jooksul on grupi koosseis ja omavahelised suhted sarnased Forresteri moemaja afääridega. Tänu Simon Gallup`ile on siin vajalik annus

suurepäraseid ning nostalgilisi bassikäike ja Robert Smith ise on rohkem

asjade peal kui all.

Teised muusikud on ühinenud 90ndate teisel poolel ja heli keeras paika väga

mõjukas produtsent Ross Robinson. Ameerika uue roki võtmefiguur, kellele võlgnevad menu eest Korn, Slipknot ja limpbizkit. Ehmatus on üleliigne, The Cure`i formaadiks on ikkagi goth-rock, mille meloodilisus garanteerib isegi korralikke hitte. Salvestati otse ja küünlavalguses ning miksiti nii pimedas kui võimalik. Kuulata soovitati samades tingimustes, kuid isegi päevavalgus ei vähendanud väga rahuldavat elamust. Bänd on väärikalt uues sajandis ning kaasajastatud sound peaks sobima nii endistele armastajatele kui värskelt armunutele.

Nagu kohtaks kooliaegset sõpra, kellega harva kokku juhtutakse. Vanusega veidi muutunud, kuid põhiolemuselt sama inimene.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:25
Otsi:

Ava täpsem otsing