Kaunis koletis

Lennart Beat 23. juuli 2004, 00:00

Aastal, mil Usherita ei möödu ükski tund mitte ühelgi muusikat edastaval meediakanalil, pole sama kõrguseni jõudnud ükski mustanahaline naisartist.

Brandy isegi ei ürita. Võib-olla ei kasuta ta maailma kuulsaima juuksuri või meikari teenuseid, aga tema muusikastuudios töötavad parimad.

Neljas plaat kümne aasta jooksul ei näita just meeletut produktiivsust. Hittsinglid on selle eest asised olnud ja plaadistuste vahepeal arenenud filmitöö on vähemalt USA mustanahalises kultuuriruumis teatava menu toonud. Isegi tema ihuprodutsent Rodney Jerkins on Hollywoodi tööle läinud ja ?Afrodisiaci? tootis põhiosas suurmeister Timbaland. Hetke kuumim mees, Rodney Jerkinsi ekvivalent sel aastal, Kanye West, on osaline ainult kahe laulu juures, kuid nii nõutud tegelasel peab aega ka teiste superstaaride jaoks jääma. Ebaõnnestumise võimalus on juba eos välistatud. Eelmine CD raputas r?n?b-ringkondi kaks aastat tagasi ning vahepealsed aastat tõid kaasa emastaatuse ning abielulahutuse. Suurem pidu on küll läbi, kuid isegi keskmine tempo pakub kõrvapaitavalt ülimoodsat põminat. Teemadelt ehtne naistekas ja kõlab kui 25ne Janet Jackson. Eksootilisemad sämplid tulevad muide ansamblitelt Coldplay ja Iron Maiden (ehk on tagurpidi kuulates isegi saatanlikke sõnumeid), nii et isegi ainult instrumentaalsena on siin palju rohkem kui seksikad kaanefotod lubavad. Keskmiselt tugev kõrgtasemel r?n?b ja läheb soovituse kategooriasse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing