Eesti majandus kasvab oodatust enam

ÄP 02. august 2004, 00:00

Võrreldes kevadega tõstis ministeerium majanduskasvu prognoosi 0,3% võrra.

?Esimesel aastal Euroopa Liidu liikmena saab Eesti osa Euroopa kauaoodatud majanduskasvu taastumisest. Selline keskkond soodustab Eesti ekspordi mahtude suurenemist, mis omakorda kindlustab Eesti seni peamiselt sisetarbimisel põhinevat majanduskasvu jätkusuutlikkust,? ütles rahandusminister Taavi Veskimägi. ?Kevadprognoosiga võrreldes on tänavu esimese kuue kuu riigieelarve maksutulude laekumine ületanud 0,5% ehk 81,2 miljoni krooniga meie ootusi, ulatudes 17,661 miljardi kroonini,? märkis minister.

?ELis toimuvate struktuursete reformide ja ühisturu tõhusama toimimise taustal on oodata stabiilse kasvu jätkumist ka Eestis, mis 2006?2008 tasakaalustub potentsiaalse kasvu ligilähedasel tasemel, ulatudes 6%ni,? ütles rahandusministeeriumi osakonnajuhataja Andrus Säälik.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing