Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kultuuripealinnas Haapsalus tõusevad nii korterite kui ka eramute hinnad

ÄP 02. august 2004, 00:00

Ka Vestman Kinnisvara maakler-hindaja Silvi Merilo kinnitab, et stabiilset hinnatõusu võib prognoosida ka tulevikuks.

Lemberi sõnul on tunnetatav lausa kruntide nappus, seda eriti Haapsalu vanalinna tsoonis. ?Mõnikord ostetakse krunt, et sinna peale uus hoone ehitada,? räägib Lember. ?Aga muidugi korrigeerib olukord ka maja hind.?

Silvi Merilo sõnul on mereäärsed krundid Läänemaal muutunud juba luksuskaubaks, nüüd ostetakse krunte mere lähedale.

Mõistagi mõjutab Haapsalu kinnisvaraturgu ka linna üldine areng: viigi süvendamine muutis sealsed krundid hoopis atraktiivsemateks, samuti on uusi võimalusi loonud linnavalitsuse otsus lubada mitmete varem linna omanduses olnud korterite erastamist.

Korteriostjatel pinna leidmisega veel suuri probleeme ei tohiks olla: ?Praegu uusi korterelamuid eriti ei planeerita, pinda jätkub. Perspektiivis hakatakse ka juurde ehitama ? on kliente, kes otsivad kõrge kvaliteediga korterelamuid. Esimesed pääsukesed väikeste projektide näol on juba tekkimas. Niisugused kliendid tulevad eeskätt väljastpoolt Haapsalut: Tallinnast, aga ka Soomest ja Rootsist,? nendib Priidu Lember.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing