Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Zatoichi

ÄP 06. august 2004, 00:00

19. sajandi Jaapan? Pime hulkur Zatoichi teenib elatist hasartmängu ja Jaapani massaa?iga. Zatoichi vaikse ja vagura maski taga varitseb võimekas mõõgameister, kelle iga löök on kiire nagu välk, lõige hingematvalt täpne ja surmav.

Oma teel satub Zatoichi kaugesse mäelinna, mille üle on võimu haaranud halastamatu Ginzo gäng. Armutu Ginzo tapab kõik, kes julgevad nendega rinda pista. Oma veriseid arveid klaarima on ta palganud maa võimsaima samurai Hattori. Mäelinna kasiinos kohtavad Zatoichi ja tema noor sõber Shinkichi kahte kaunitarist gei?at, kes sama ohtlikud kui kaunid. Kaunitaridest õed Okinu ja Osei on tulnud mäelinna aga hoopis teistel eesmärkidel...

Ootamatult on kangelastel kannul Kaunid Gei?ad, Hattori pahaendelised käsilased ja lisaks veel kõik mäelinna kurjamid. Legendaarne mõõk vööl, astub Zatoichi oma teed, purustades kõik vaenlased, kelle sooviks on võtta temalt, mis neile ei kuulu.

Samuraiklassika uusversiooni ?Zatoichi? on lavastanud legendaarne Jaapani re?issöör, produtsent ja nätleja Takeshi Kitano (?Taboo?, ?Brother?, ?Dolls?), kes ise ka pimedat samuraid kehastab. Teistes osades Tabanobu Asano (?Taboo?), Yui Natsukawa jpt. Ei soovitata alla 12-aastastele!

Jaapani keeles, eesti- ja venekeelsete subtiitritega

Esmalinastus: 6. augustil kinos Sõprus

www.zatoichi.co.uk

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing