Kolmetoaliste tüüpkorterite hinna tõus peatub

Enn Tosso 09. august 2004, 00:00

Seetõttu ei saa prognoosida nende hinna jätkuvat tõusu, küll aga tõusevad veel väiksemate korterite hinnad.

Värske Arco Vara turuülevaate järgi on 2004. aasta esimeses pooles nõudlus Tallinna äärelinnades asuvate tüüpkorterite järele jäänud võrreldes 2003. aasta teise poolega samale tasemele. Endiselt on turul kõige nõutumaks korteritüübiks 1- ja 2toaline korter äärelinnades.

Eelistatumad on korterid 5korruselistes majades, kus toimib korteriühistu ning mis on heas korras ja remonditud, mis omakorda lisab korterile lisaväärtust, vahendab Arco Vara turuülevaade. Aasta esimeses pooles on varasemaga võrreldes suurenenud kõikide korteritüüpide pakkumine, samas on hinnanguliselt pakkumise suurenemine nähtav eelkõige 3toaliste korterite osas. Seetõttu on kolmetoaliste korterite keskmine hinnatõus olnud ka väiksem, jäädes kuni 5% piiresse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:38
Otsi:

Ava täpsem otsing