Kesko toidupoed Eestis tegid seitsme kuuga 2,4 miljardit krooni käivet

10. august 2004, 14:06

Keskole kuuluvate toidupoodide seitsme kuu netokäive kokku Eestis ületas 2,4 miljardi krooni piiri.

Kesko teatas täna börsile, et Säästumarketi keti seitsme kuu käive oli 1,44 miljardit krooni, mis on 9,7 protsenti rohkem kui mullu samal perioodil. Säästumarketi käive juulis oli 222 miljonit krooni, mis on kuus protsenti rohkem kui aasta tagasi samal ajal.

Samuti Keskole kuuluva Citymarketi käive oli juulis 169 miljonit krooni. Seitsme kuuga tegi poekett käivet 967 miljonit krooni, mis oli 78,3 protsenti enam kui mullu samal perioodil ? samas oli eelmisel aastal ka Citymarketite arv väiksem.

Kesko K-rauta keti käive Eestis oli eelmisel kuul 97 miljonit krooni ehk ligi viis protsenti rohkem kui mullu juulis. K-rautakesko aasta seitsme esimese kuu käive kokku ulatus 534 miljoni kroonini.

Kesko Agro Eesti käive oli juulis 77 miljonit krooni, mis on 18 protsenti vähem eelmise aasta samast näitajast. Samas oli seitsme kuu käive kokku 570 miljonit krooni, mis ületab 23 protsendi võrra mullust vastavat näitajat.

Kesko opereerib Eestis kuue Citymarketi ja 45 Säästumarketiga. Ehitus- ja kodukauba ketil K-rautakesko on Eestis neli poodi ning põllumajandusmasinaid ja -tarvikuid müüval Kesko Agrol kolm müügiesindust

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing