Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

EE: Säästumarket müüb salapärast nimeta vorsti

12. august 2004, 09:22

Säästumarket reklaamib salapärast uudistoodet uudistoodet Nimeta vorsti, mille lihtsal punasel pakendil pole infot vorsti tootja kohta.

Pakendil pole ei silti, nime ega firma tunnusmärki, kirjutab Eesti Ekspress. Vorsti koostisosad on kantud pakendile kleepsuga. Jääb mulje, nagu oleks Säästumarket ise vorsti punasesse kilesse pakendanud.

Tegu on Rakvere Lihakombinaadi keeduvorstiga. Rakvere Lihakombinaadi pressiesindaja Merje Vari selgitas: ?Nimeta vorst on toode, mis on mõeldud hinnatundlikele tarbijatele, kelle jaoks toote hind on tähtsam kui igasugused imagoloogilised parameetrid nagu nimi, bränd ja pakendi ilu.?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing