Palladium Cup kutsub Luunjasse

13. august 2004, 00:00

Seekordne etapp korraldatakse koostöös sealse traditsioonilise Balti Noorte Maavõistlusega. Reedel toimub tihe võistluspäev Luunja Ratsakooli liivaväljakul. Laupäeval ning pühapäeval leiab aset see Luunja pargis. Kaheks päevaks (laupäev ? pühapäev) on lastele üles seatud Kalevi Lastemaailm, saab näha maskotte ponidel ratsutamisoskusi proovile panemas, tantsivad tantsutrupp ?Blue Hats? koos ponidega ning näha tipptasemel koolisõiduetendust. Sportlikema etteastete seas väärib mainimist juba Tehvandil ning Kärdlal kirgi kütnud kõrgushüppevõistlus, kus võistlevad ainult kõige julgemad ja tugevamad. Seekord on oodata uut Eesti rekordit!

Laupäeva lõpetab õlletelgis populaarne ansambel ?Justament? ning südaööl saab nautida suurepärast ilutulestikku.

Üritus on pealtvaatajatele tasuta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing