Lihtne nõuanderaamat mitmes valdkonnas

Ülla Mägi 23. august 2004, 00:00

Tegemist on lihtsa nõuanderaamatuga, kust algaja juht saab teadmisi, kuidas teha töötavaid päevaplaane ning kuidas aega tõhusalt planeerida, mida tuleb silmas pidada meeskonna loomisel, kuidas uusi töötajaid palgata.

Mööda pole mindud ka sellistest olulistest valdkondadest nagu delegeerimine ja inimeste motiveerimine. Eraldi peatükid on otsuste tegemisest ja töötulemuste hindamisest. Näpunäiteid antakse ka juhtimise negatiivsemate osade kohta, näiteks karistamine ja vallandamine.

Parim osa raamatust puudutab meeskonnatööd ja üksmeele saavutamist kollektiivis. On ju noorele juhile tähtis, kas ja kuidas ta suudab meeskonna ühiste eesmärkide nimel tööle panna.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing