Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kahepoolne DualDisci plaat ühendab CD ja DVD võimalused

ÄP 26. august 2004, 00:00

DualDisc ühendab ühel plaadil kaks erinevat tehnoloogiat ? plaadi ühel poolel on muusika ning teisel poolel DVD-plaadi võimalused. Uued DualDisci plaadid sobivad pea kõigi hetkel kasutuses olevate muusika- ja videoseadmetega.

Proovikasutajate gruppide andmetel on uued plaadid töökindlad ning probleeme ei esinenud ka vanemates DVD-mängijates või stereokeskustes.

Ekspertide hinnangul on tehnoloogia juurutamise taga internetis massiliselt vohav muusikafailide tasuta kopeerimine P2P failivahetusvõrkudes, mis tingib plaadimüügi kahanemise. Uue tehnoloogia plaatidega saab klient peale 70 minuti muusika ka videoklippe, digifotosid, veebisaitide linke või taustinfot artisti kohta. Lisavõimalustega plaatide abil loodetakse müüginumbreid kasvatada.

Jääb ainult uuele tehnoloogiale tuult tiibadesse soovida ning esimeste plaatide turuletulekut oodata. Siis selguvad ka uue toote hinnad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing