Haapsalu juubelisuvi lõpeb rohke hea muusika ja videomeenutustega

Christel Karits 27. august 2004, 00:00

Haapsalu kultuurikeskusesse oodatakse aga 27. augustil kell 19 kõiki väga hea muusika sõpru, sest külla tuleb ansambel Jäääär. Kontserdi esimeses pooles kõlavad laulud uuelt plaadilt ?Väikesed raamatud?, teises pooles esitatakse vanu häid lugusid.

28. augustil kell 19 on ühisele suvelõpupeole oodatud kõik kultuuritegijad, kes on aidanud sisustada linna juubelisündmusi. Ajalooliste tantsude programmiga astub üles koreograafiastuudio Lootos, demoplaati esitlevad Randlase ?underansambli? naised Anneli Aken ja Lea Adrikorn. Keskööl saab laval kokku seltskond nimega Haapsalu Ühendatud Pärimusmuusikud, kelle etteaste Valge Daami päevade ajal väga soojalt vastu võeti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing