Vastavalt rahakotile on valida uuenduslik, traditsiooniline ja mahe

Mati Feldmann 27. august 2004, 00:00

Äripäev pole põllumajandusministeeriumi just üleliia heatahtlikult suhtunud, kuid diskussioonis geneetiliselt muundatud kultuuride (nn GMOde) üle näib ministeeriumis valitsevat asjalik vaim. Eriti sümpatiseerib seisukoht, et uus ei sünni ilma riskita ? meil näiteks geenimuundatud tärklisekartuli tulek.

Kes on konservatiivse elustiili ja söögisedeliga, võib ju edaspidigi tarbida tavatoitu. Öeldakse, et oled see, mida sa sööd ? seega siis konservatiiv või uuendusmeelne. Eksisteerib kolmaski, veelgi konservatiivsem suund, mahepõllundus. Aga mahepõllundus ei suuda tänapäeval enam inimesi ära toita, meid on selleks lihtsalt liiga palju.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:41
Otsi:

Ava täpsem otsing