Maailma parimad ja halvimad juhtimisotsused

Ülla Mägi 30. august 2004, 00:00

Valik 75 parimast juhtimisotsusest on kogutud tervest maailmast erinevatel ajastutel ja jagatud valdkondade järgi 10 peatükki ? parimad otsused tööstuses, turunduses, personalivaldkonnas, konkurentidelt õppimises. Lugeda saab nii meile hästi teada-tuntud ettevõtete juhtumitest, nagu näiteks Walt Disney, Honda, Gillette, 3M, Sony, Philip Morris, kui ka näiteks Napoleoni ?personalipoliitikast? ja Elvis Presley õnnestunud otsusest minna sõjaväkke. Tundub, et suur hulk ajaloo parimatest juhtimisotsustest on tehtud infotehnoloogia valdkonnas.

Raamatu teeb eriti huvitavaks ja kasulikuks see, et autor ei ole mitte ainult reastanud parimad otsused, vaid andnud ka oma hinnangu, mida antud juhtumitest õppida. Nii saab kergelt tõmmata paralleele ja leida seoseid oma ärivaldkonnaga. Raamat sisaldab kaanest kaaneni õpetlikke juhtimisotsuseid ja autor näitab ära ka nende kasulikkuse tänastele juhtidele.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing