Ettekirjutus vähendab Elioni tulusid 14 miljoni krooni võrra

07. september 2004, 00:00

Eesti Telekomi juhatuse esimees Jaan Männik selgitas, et sideameti ettekirjutus lahutab ettevõtte sidumisteenuse tuludest umbes 14 miljonit krooni aasta jooksul. Eesti Telekomi puhaskasum oli mullu miljard krooni. Viimases kvartalis tuleb ettekirjutusest tasuda neljandik ehk 3,5 mln krooni, ülejäänu järgmisel aastal. ?3,5 miljonit krooni on marginaalne osa meie kogukasumist,? möönis Männik ning lisas näitlikustamiseks, et 10 mln krooni oleks vaid üks protsent. ?See on loomulik osa meie äritegevusest, vahel tuleb ette kulusid ja ka tulusid, millega me ei ole arvestanud,? sõnas Männik.

25. juunil sai Elion sideametilt ettekirjutuse, millega ettevõtet kohustati alandama riigisiseseid sidumishindu keskmiselt 20 protsenti. Elion esitas sideametile ettekirjutuse peale vaide, mille tulemusel amet muutis oma varasemat ettekirjutust.

Sideameti uue ettekirjutuse kohaselt peab Elion alandama riigisiseseid sidumishindu 1. oktoobriks keskmiselt 17 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing