Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Mäger Eesti rahvusõlleks!

Lauri Tikerpe 07. september 2004, 00:00

Esiteks muidugi proloog ?Mäger rahvusloomaks!? kampaania näol, mis tõstatas paljude ontlike kodanike jaoks küsimuse: ?Mis see veel tähendab?!? Korralik haip, mis valmistas ette Mägra sirge seljaga tulemise.

Indigo Batesi loodu on läbimõeldud ja seisab algusest lõpuni ilusti koos. Au tuleb anda ka reklaami tellijale. Absurdihuumorile panustamine võib Eesti kasuahnes elupildis üsna palju julgust jõuda. Näiteks õllesõprade peibutamine lauslakkumisele erinevate korja-kraabi-võida-palju-pappi-kampaaniatega.

Ei puudu see ka Mägra õllel, aga nemad pakuvad hoopis välja: ?Kogu korke ja jäta endale!? Või siis kampaania ?Võida kaks autot!?, mis seisneb selles, et auto tuleb õllejoojal endal õllepakilt välja lõigata.

Lõbus-irooniline nokkimine reklaamikli?eede kallal ja mis peamine ? suurepärane copywriter?itöö.

Kes veel pole Mägra õlle veebilehele juhtunud, käige kindlasti ära. Nalja saab sama palju kui Kranaati lugedes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:42
Otsi:

Ava täpsem otsing