Aasta plaadid

Lennart Beat 10. september 2004, 00:00

Viimastel kuudel ilmunud plaatidest pole siia rubriiki erinevatel põhjustel jõudnud Maroon 5, Faithless, Snow Patrol, Avril Lavigne, R Kelly ja Hoobastank. Laulud nendelt albumitelt on paremad soovitajad kui muusikasõbrad ise. Kuna selle nädalaga algas muusikatööstuses aasta kuumim periood, siis teen ülevaate lähikuudel meedias ja plaadipoodides domineerivatest artistidest.

Lisalugudega ja uues pakendis tulevad Alicia Keysi ja Usheri niigi suurepärased albumid ja vähemalt üks neist peaks ka Keysi ja Usheri duetti sisaldama. Kas Joss Stone?i omatoodang on sama tugev kui tema kaverite album, selgub samuti lähinädalatel.

Otse nostalgiavabrikust tulevad Richard Marx, John Fogerty, Mark Knopfler, Leonard Cohen ja muidugi Duran Duran. Nende uus laul (?Reach Up For The?) ?Sunrise? on siinsetele raadiotele juba promokoopiatena laiali saadetud ja kõlab täitsa hästi.

Oma suurimad õnnestumised saavad lõpuks ühele helikandjale järgmised tegijad: Korn, Britney Spears, Robbie Williams, Macy Gray ja Marilyn Manson. Nii kontserdi kui ka uue materjaliga tuleb Rammstein ja Bryan Adams saabub esialgu ainult plaadistatud kujul. Eminem ja U2 teevad puhta töö suurnimede segmendis, kuhu varsti võivad kuuluda Dirty Vegas, The Thrills või hoopis Los Lonely Boys.

Alates järgmisest nädalast juba igast olulisest väljaandest ilmumise järjekorras.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:27
Otsi:

Ava täpsem otsing