Tugeva tuule tõttu ei sõida täna Tallinki kiirlaevad

13. september 2004, 11:15

Tallink Grupi teatel on esmaspäeval tugeva tuule tõttu ära jäänud kõik kiirlaevade reisid liinil Tallinn-Helsing-Tallinn.

Tallink Grupi tehnikadirektori Ülo Kollo sõnul on tuul Soome lahel hetkel 18-19 meetrit sekundis, mis kiirlaevadel sõita ei võimalda. ?Ilmaprognoosid tuule vaibumist päeva jooksul ei näita, seega ilmselt Tallinki kiirlaevad täna ei välju. Kui olukord muutub, teavitame sellest kohe?, ütles Kollo.

Tallinki teiste aluste sõidugraafikuid ilmastikuolud hetkel mõjutanud pole. Tallinn-Helsingi, Tallinn-Stockholm, Paldiski-Kapelskari ja Tallinn-Peterburi-Helsingi liinidel teenindavad reisilaevad on seni sõitnud tavapärase graafiku alusel.


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing