Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pristis Grupp tõstis aktsiakapitali 50 miljoni kroonini

21. september 2004, 10:56

Baltikumi üks suuremaid turvaettevõtteid Pristis Grupp tõstis jaotamata kasumi arvelt aktsiakapitali 50 miljoni kroonini.

Pristise Baltikumi peadirektor Andres Kiili sõnutsi näeb ta aktsiakapitali tõstmises pikaajalist investeeringut ettevõtte arengusse. ?Oleme veendunud, et Eesti turvaturu ning koos sellega ka Pristise dünaamiline areng jätkub ning seetõttu otsustasime mitte maksta kasumit dividendideks, vaid investeerida see tagasi ettevõttesse,? rääkis Andres Kiil.

Käesoleva aasta esimesel poolel suurenes Pristise müügikäive 23 protsenti võrreldes eelneva aasta sama perioodiga. Käibe kasvu peamisteks allikateks olid uute kliendilepingute sõlmimine ning sisenemine turvateenuste turule. ?Peale kümneaastast tegutsemist turvaseadmete ja ?lahenduste turul integreeris Pristis selle aasta juunis valvesüsteemidega edukalt ka valveteenuse, mis sai klientide poolt väga hea vastuvõtu osaliseks,? ütles Andres Kiil.

Pristis Grupi kogukäive 2003. aastal oli 193,3 miljonit krooni. Pristis omab esindusi Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Riias, Vilniuses ja Klaipedas. Pristis on asutatud 1993. aastal


ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing